Genano VOC-polttolaitoksen automaation toteutus Vantaalla

Lyhyt kuvaus toteutuksesta Vantaalle.

Haaste

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Ohjelmointi ja sovellukset

Osaamisemme eri valvontaohjelmistoista ja logiikkaratkaisuista on laaja ja kattaa PLC-, HMI-käyttöliittymä- ja valvomo-ohjelmoinnin. Turvalogiikkasovellukset ja eri kenttäväyläratkaisuihin liittyvät sovellukset ja laitteistojen etähallinta ovat vahvuutemme.

Sähkösuunnitelmat ja asennukset

Sähkösuunnittelu, mitoitukset ja asennukset saa nekin kauttamme, sillä meillä on sähköurakointi 2 -luvat.

Komponentit ja varaosat

Teemme läheistä yhteistyötä automaatiokomponenttitoimittajien kanssa, joten kauttamme saa kattavasti myös eri varaosia.

Etähallintasovellukset ja raportointi

Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat etähallintasovellukset ja MS Office -ohjelmistoon pohjautuvat raportointiratkaisut ovat osaamistamme. Teemme ja kehitämme raportointia asiakkaan tarpeet huomioiden.

Valvomo- ja HMI-käyttöliittymät

Osaamisemme eri valvontaohjelmistoista on kattava: Citect ja Vijeo Citect, TIA WinCC, InTouch ja Clear Scada. Pystymme tekemään lisäksi HMI-käyttöliittymiä ja valvomosovelluksia. Logiikkaratkaisujen käyttöliittymän osalta hallitsemme kaikki olennaiset ohjelmistot: Siemesns, Mitsubishi, Schenider Electric ja Omron.

Instrumentointi

Joko kokonaisprojekteihin tai elinkaaripalveluihin voimme tarjota myös instrumentointilaitteet ja sähkökomponentit. Atex- ja SIL- luokiteltujen tilojen laitteiden instrumentoinnin olemme toimittaneet myös kansainvälisiin toimituksiin. Olemme PSK standardisoinnin jäsen.

Järjestelmäpäivitykset ja saneeraukset

Myös vanhemmat järjestelmät saavat kauttamme ajankohtaiset päivitykset. Yhdessä voimme suunnitella myös tarvittavat saneerausratkaisut.

Elinkaaripalvelut

Huolehdimme asiakkaidemme hankkeista esisuunnittelusta järjestelmän käyttötukeen liittyvätkö ne sitten laitteistoa ylläpitävään huoltotoimintaan tai kokonaisvaltaisempaan ohjauksen päivittämiseen.

Automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu

Automaatioratkaisujemme perustana on asiakaslähtöinen osaava henkilöstö ja osaaminen eri järjestelmistä. Siksi suunnitteluprosessimme ovat laadustaan tunnettuja. Osaamisemme kattaa Siemens-, Mitsubishi-, Omron-, Exomatic- ja Schneider Electric ohjausjärjestelmät.

Katso asiakastarinat

 

Calortec, Lieto, Suomi

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer mattis dui vitae venenatis interdum. Maecenas tristique bibendum ligula at hendrerit. Pellentesque interdum lectus est, eget lobortis magna tempus nec. Cras congue, est sit amet suscipit pretium, ipsum sem pharetra felis, non pulvinar mauris lectus vel odio. Etiam sit amet pharetra leo. Nullam ligula metus, hendrerit […]

    Kerro projektistasi

    Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Mitä asiasi koskee?