Kokonaisvaltaisen suunnittelun asiantunteva moniosaaja

Ambit pitää huolta hankkeen koosta riippumatta

Järjestelmätoimitus koostuu usein osista

Haluamme tarjota asiakkaillemme täsmällisesti tarpeisiin vastaavaa suunnittelua.

Voimme vastata kokonaistoimituksista, jolloin huolehdimme myös asennuksesta ja käyttöönotosta. Toisaalta voimme tarjota osaamistamme juuri tiettyyn hankkeen vaiheeseen tai prosessiin. Myös esimerkiksi vesi-, energia- tai ympäristötekniikassa käytettävät pienemmät koneet ja osaprosessiohjaukset ovat vahvuutemme.

Ambit-järjestelmäämme hyödynnetään lämpölaitosautomaatioissa, teollisen tuotannon automaatioissa ja kunnallisissa automaatiokohteissa. Kansainvälisesti olemme toteuttaneet kokonaisten kylien tai tuotantolaitoksien lämpölaitosten järjestelmiä sekä pienempiä laiteohjauksia.

Ohjelmointi ja sovellukset

Osaamisemme eri valvontaohjelmistoista ja logiikkaratkaisuista on laaja ja kattaa PLC-, HMI-käyttöliittymä- ja valvomo-ohjelmoinnin. Turvalogiikkasovellukset ja eri kenttäväyläratkaisuihin liittyvät sovellukset ja laitteistojen etähallinta ovat vahvuutemme.

Sähkösuunnitelmat ja asennukset

Sähkösuunnittelu, mitoitukset ja asennukset saa nekin kauttamme, sillä meillä on sähköurakointi 2 -luvat.

Komponentit ja varaosat

Teemme läheistä yhteistyötä automaatiokomponenttitoimittajien kanssa, joten kauttamme saa kattavasti myös eri varaosia.

Etähallintasovellukset ja raportointi

Asiakkaiden tarpeisiin vastaavat etähallintasovellukset ja MS Office -ohjelmistoon pohjautuvat raportointiratkaisut ovat osaamistamme. Teemme ja kehitämme raportointia asiakkaan tarpeet huomioiden.

Valvomo- ja HMI-käyttöliittymät

Osaamisemme eri valvontaohjelmistoista on kattava: Citect ja Vijeo Citect, TIA WinCC, InTouch ja Clear Scada. Pystymme tekemään lisäksi HMI-käyttöliittymiä ja valvomosovelluksia. Logiikkaratkaisujen käyttöliittymän osalta hallitsemme kaikki olennaiset ohjelmistot: Siemesns, Mitsubishi, Schenider Electric ja Omron.

Instrumentointi

Joko kokonaisprojekteihin tai elinkaaripalveluihin voimme tarjota myös instrumentointilaitteet ja sähkökomponentit. Atex- ja SIL- luokiteltujen tilojen laitteiden instrumentoinnin olemme toimittaneet myös kansainvälisiin toimituksiin. Olemme PSK standardisoinnin jäsen.

Järjestelmäpäivitykset ja saneeraukset

Myös vanhemmat järjestelmät saavat kauttamme ajankohtaiset päivitykset. Yhdessä voimme suunnitella myös tarvittavat saneerausratkaisut.

Elinkaaripalvelut

Huolehdimme asiakkaidemme hankkeista esisuunnittelusta järjestelmän käyttötukeen liittyvätkö ne sitten laitteistoa ylläpitävään huoltotoimintaan tai kokonaisvaltaisempaan ohjauksen päivittämiseen.

Automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu

Automaatioratkaisujemme perustana on asiakaslähtöinen osaava henkilöstö ja osaaminen eri järjestelmistä. Siksi suunnitteluprosessimme ovat laadustaan tunnettuja. Osaamisemme kattaa Siemens-, Mitsubishi-, Omron-, Exomatic- ja Schneider Electric ohjausjärjestelmät.

Muut vahvuudet

Automaatio- ja ohjelmistosuunnittelu

Osaamisemme eri valvontaohjelmistoista ja logiikkaratkaisuista on kattava ja kattaa PLC-, HMI-käyttöliittymä- ja valvomo-ohjelmoinnin. Turvalogiikkasovellukset ja eri kenttäväyläratkaisuihin liittyvät sovellukset ja laitteistojen etähallinta ovat vahvuutemme.

Elinkaaripalvelut

Lukuisat pienet ja suuret yritykset luottavat palveluumme järjestelmiensä koko elinkaaren ajan. Huolehdimme asiakkaidemme hankkeista esisuunnittelusta järjestelmän käyttötukeen liittyvätkö ne sitten laitteistoa ylläpitävään huoltotoimintaan tai kokonaisvaltaisempaan ohjauksen päivittämiseen. Olemme tukenanne tarvittaessa koko järjestelmän elinkaaren ajan.

Sähkösuunnitelmat ja asennukset

Sähkösuunnitelmiin käytämme nykyaikaista CADMATIC Electrical -ohjelmistoa. Sähköasennuksissa voimme käyttää kumppaneita tai/ja ottaa kokonaisvastuun projektista. Meillä on sähköpätevyys 1- luvat.

  Haluan referenssiluettelon

  Lisää sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle ajankohtaisen referenssiluettelon.

   Kerro projektistasi

   Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

   Mitä asiasi koskee?