Osaava ja kokenut kumppani

Ambit on energia-alan osaaja

Yli 30 vuotta varmaa laatua

Ambit on energia-alan automaation asiantuntija ja järjestelmätoimittaja. Kehitämme ja valmistamme automaatiojärjestelmiä, joiden avulla tuotantoprosessien hallinta on entistä kannattavampaa ja tehokkaampaa – ympäristöä unohtamatta

Energia-alan tuntemuksemme perustuu yli 30 vuoden kokemukseen. Voimakkaassa muutoksessa olevan energiasektorin järjestämätarpeet vaativat osaajan, jolle erilaiset hankkeet ovat tuttuja ja ympäristövaatimukset selviä. Oli kehityshanke suuri tai pieni, pystymme ketteränä toimijana tarttumaan juuri niihin tarpeisiin, jotka kulloinkin ovat asiakkaillemme tärkeimpiä.

Toimimme pääasiassa Suomessa, mutta myös kansainväliset projektit ovat osaamistamme.

Miksi Ambit?

Selkeät edut

Tuotantoprosessien paremman hallinnan konkreettisina hyötyinä ovat energian ja raaka- aineen säästöt, pienet ylläpitokustannukset, toimitusvarmuus, tehokas seuranta ja poikkeamien nopea korjaaminen – kaiken kaikkiaan kestävästi kannattavampi toiminta.

Kokemus ja osaaminen

Kokemus, prosessiosaaminen ja tuotetuntemus tekevät meistä automaatiokumppanin, joka takaa käyttöönoton varmuuden ja pitävät projektiaikataulut.

Vahvistunut palveluorganisaatio

Keväällä 2011 yrityksen pääosakkuuden osti Slatek OY. Kaupan myötä Ambitin tavoitteeksi täsmennettiin kasvu merkittäväksi toimijaksi Suomen lisäksi muualla Pohjoismaissa.

Slatekin henkilöstön resurssit ja tuki ovat joustavasti käytettävissä, kun tarvitaan kokonaisvaltaista ja osaavaa toteuttajaa. www.slatek.fi

    Kerro projektistasi

    Täytä lomake ja olemme sinuun yhteydessä

    Mitä asiasi koskee?