Yhteystiedot
Ajankohtaista

Tehokkaita tuotantoprosesseja

Ambit Oy on energia-alan automaation konsultointi-, suunnittelu-, ohjelmisto- ja järjestelmätoimittaja. Se kehittää ja valmistaa automaatiojärjestelmiä, joiden avulla tuotantoprosessien hallinta on entistä kannattavampaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

 

 

 

 

  • Selkeät edut

Tuotantoprosessien paremman hallinnan konkreettisina hyötyinä ovat energian ja raaka-aineen säästöt, pienet ylläpitokustannukset, toimitusvarmuus, tehokas seuranta ja poikkeamien nopea korjaaminen – kaiken kaikkiaan kestävästi kannattavampi toiminta.

  • Kokemus ja osaaminen

Kokemus, prosessiosaaminen ja tuotetuntemus tekevät Ambitista automaatiokumppanin, joka takaa käyttöönoton varmuuden ja pitävät projektiaikataulut. Sen asiakkaita ovat mm. lämpölaitokset, kunnat ja teolliset tuotantolaitokset.

  • Vahvistunut palveluorganisaatio

Keväällä 2011 yrityksen pääosakkuuden osti Sähkö- ja Laitostekniikka Slatek OY. Kaupan myötä Ambitin tavoitteeksi täsmennettiin kasvu merkittäväksi toimijaksi Suomen lisäksi muualla Pohjoismaissa.

Slatekin yli 40 ammattitaitoisen henkilön resurssit ja tuki ovat joustavasti käytettävissä, kun tarvitaan kokonaisvaltaista ja osaavaa toteuttajaa. http://www.slatek.fi/